Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Η σημερινή ερώτηση είναι :

“Τι γνώμη έχεις για τους κιθαριστικούς διαγωνισμούς στο Youtube?”

Δείτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο.

Για όσους προτιμάνε τα podcasts εδώ θα βρείτε το link για το Ask the Guitar Coach Podcast στο i-Tunes!

Κάντε Subscribe ΚΑΙ θυμηθείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας ώστε να  απαντηθούν στα επόμενα επεισόδια.

https://itunes.apple.com/us/podcast/ask-the-guitar-coach-greek-edition/id1251921056?mt=2

To subscribe to the Ask the Guitar Coach in YouTube, please use the following link:
Ask the Guitar Coach – YouTube Playlist

Transcription – Απομαγνητοφώνηση

(0:00”) Καλησπέρα και καλώς  ήλθατε στο σημερινό επεισόδιο του Ask the Guitar Coach. Σήμερα έχουμε μια ερώτηση από τον φίλο μας τον Στέλιο ο οποίος ρωτάει το εξής:

¨ Γιάννη ποια είναι η άποψη σου για τους κιθαριστικούς διαγωνισμούς στο Youtube? ¨

Στέλιο, ωραία ερώτηση και γενικότερα πρέπει να σου πω ότι είμαι υπέρ, δηλαδή σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν έναν κιθαρίστα σε διάφορα πράγματα. Για να τα δούμε λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά.

Πρώτα από όλα θα σε δει καινούριο κοινό, δηλαδή όλος ο κόσμος που θα πάρει μέρος αλλά θα δει και τους διαγωνιζόμενους στο συγκεκριμένο κανάλι του Youtube, θα έρθει, θα σε δει, θα σε ακούσει και θα έχει μια άποψη για το παίξιμο σου. Ως εκ τούτου αν παίξεις καλά είναι ένας ωραίος τρόπος για να αποκτήσεις καινούριους οπαδούς,

(1:00”) καινούριους φίλους στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το επόμενο πλεονέκτημα είναι ότι ανοίγουν κάποιες πόρτες για πιθανές συνεργασίες με άλλους μουσικούς, δηλαδή ανθρώπους που θα έχεις δει που θα έχουν πάρει μέρος σε αυτούς τους διαγωνισμούς, καθώς και άλλους οι οποίοι θα σε ακούσουν και θα επικοινωνήσουν μαζί σου με σκοπό την μουσική συνεργασία.

Ένα ακόμα πράγμα στο οποίο μπορεί να σε βοηθήσει ένας διαγωνισμός είναι στο να πάρεις κάποιες χορηγίες από εταιρίες οι οποίες σπονσοράρουν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό αλλά και γενικότερα τσεκάρουν τους διαγωνισμούς για να δουν καινούρια ταλέντα.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλά, καλό είναι να να ξέρεις όμως επίσης ότι το πως θα δεις να παίζει κάποιος σε ένα διαγωνισμό δεν είναι αντιπροσωπευτικό της συνολικής ικανότητας αυτού του κιθαρίστα. Δεν έχεις δηλαδή μια πλήρη εικόνα.

(2:00”) Έχεις μόνο την εικόνα στο πως έπαιξε πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν οι άνθρωποι που παρακολουθούν διαγωνισμούς Δηλαδή αν έχεις σκοπό να είναι το βασικό μέρος του marketing σου δεν θα στο πρότεινα αυτό. Να είναι ένα βασικό μέρος που θα παίζεις και που θα φαίνεσαι και που θα προμοτάρεις τον εαυτό σου, αλλά δεν μπορεί να είναι το μοναδικό, χρειάζονται και άλλα πράγματα. Ελπίζω να βοήθησα τα λέμε την επομένη φορά στο επόμενο Ask the Guitar Coach.

Γεια χαρά!


Click the button below to receive a FREE information PDF about Ioannis Anastassakis’

Electric Guitar Coaching, available WORLDWIDE!

Join our amazing,thriving online community of developing guitarists and start working towards your music goals!

Click for your FREE Electric Guitar Coaching Info