Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας.

Η σημερινή ερώτηση είναι :

“Ποιο Website εκμάθησης κιθάρας είναι κατάλληλο?”

Δείτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο.

To subscribe to the Ask the Guitar Coach in YouTube, please use the following link:
Ask the Guitar Coach – YouTube Playlist

Αν σου αρέσει να ακούς podcasts – εδώ θα βρεις το link για το “Ask the Guitar Coach” podcast

Κάνε Subscribe και στείλε μου όλες τις ερωτήσεις σου ώστε να τις απαντήσω στα επόμενα επεισόδια.

https://itunes.apple.com/us/podcast/ask-the-guitar-coach-greek-edition/id1251921056?mt=2

Transcription – Απομαγνητοφώνηση

(0:00”) Καλησπέρα και καλώς  ήλθατε στο σημερινό επεισόδιο του Ask the Guitar Coach. Σήμερα έχουμε μια ερώτηση από τον φίλο μας τον Δημήτρη ο οποίος ρωτάει το εξής:

¨ Πως μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε όλες τις ιστοσελίδες που διδάσκουν κιθάρα ? ¨

Δημήτρη μια πολύ καλή ερώτηση και είναι κάτι το οποίο δεν το έχουμε ξαναδεί στο Ask the Guitar Coach θα σου δώσω μια ξεκάθαρη και πολύ απλή απάντηση, άσχετα με το πόσο καλή είναι η παραγωγή ενός site, πόσο ωραία φαίνεται και πόσο καλός είναι ο κιθαρίστας ο οποίος παίζει και διδάσκει, οποιαδήποτε σειρά μαθημάτων σύστημα εκμάθησης οτιδήποτε δεν είναι διαδραστικό σε σχέση με τον εκάστοτε μαθητή θα σου είναι σχεδόν άχρηστο, όχι εντελώς αλλά σχεδόν Δηλαδή από αυτό που θα πιστέψεις ότι θα πάρεις, θα πάρεις στο τέλος περίπου το 20 %.

(1:00”) Αν είναι δηλαδή να πάρεις μαθήματα ή να αγοράσεις ένα κύκλο μαθημάτων τα οποία είναι μη διαδραστικά από κάποιο site του εξωτερικού πραγματικά θα σου πρότεινα αντί για αυτό παρακολούθησε video διδακτικά καλών κιθαριστών στο Youtube και να σου μείνουν και τα λεφτά μετά από ένα χρόνο να πάρεις και μια καλή κιθάρα.

Τι θα σου πρότεινα, να ακολουθήσεις είτε Skype μαθήματα με κάποιον καθηγητή της αρεσκείας σου είτε κάποιου είδους πρόγραμμα το οποίο να έχει διαδραστικότητα, δηλαδή ο καθηγητής, ο άνθρωπος που θα σε έχει αναλάβει να σε ακούσει, κανονικά ή και μέσω κάποιου video ανάλογα το που βρίσκεστε, να μπορέσει να μιλήσετε και να συζητήσετε για τους στόχους σου, και μετά να σου βγάλει το πρόγραμμα σου, όχι να είναι ένα πρόγραμμα το οποίο να είναι ίδιο για όλους.

(1:55”) Γιατί ναι μεν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξέρουμε όλοι οι κιθαρίστες αλλά το επίπεδο του κάθε μαθητή πριν ξεκινήσει τα μαθήματα δεν είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς ώστε να του δίνεις το ίδιο πρόγραμμα. Ελπίζω να βοήθησα λοιπόν.

 

Αυτά από εμένα για σήμερα και τα λέμε στο επόμενο Ask the Guitar Coach.

Γεια χαρά!

 


Click the button below to receive a FREE information PDF about Ioannis Anastassakis’

Electric Guitar Coaching, available WORLDWIDE!

Join our amazing,thriving online community of developing guitarists and start working towards your music goals!

Click for your FREE Electric Guitar Coaching Info