Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Η σημερινή ερώτηση είναι :

“Ποιος είναι ο αρχικός εξοπλισμός εκμάθησης ενός ηλεκτρικού κιθαρίστα?”

Δείτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο.

 

To subscribe to the Ask the Guitar Coach in YouTube, please use the following link:
Ask the Guitar Coach – YouTube Playlist

Transcription – Απομαγνητοφώνηση

(0:00”) Καλησπέρα και καλώς  ήλθατε στο σημερινό επεισόδιο του Ask the Guitar Coach. Η σημερινή μας ερώτηση είναι η εξής:

¨Τι εξοπλισμό πρέπει να πάρω για να αρχίσω να μαθαίνω ηλεκτρική κιθάρα ? ¨

Εξοπλισμός λοιπόν το θέμα σε αυτό το βίντεο, για να δούμε πως μπορώ να βοηθήσω. Πρώτα από όλα χρειάζεσαι μια ηλεκτρική κιθάρα, έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο βίντεο για πιες για έναν που είναι τελείως αρχάριος, οπότε θα βάλω το link από κάτω για να μπορέσεις να δεις για το θέμα της κιθάρας τι να κάνεις. Πέρα από αυτό χρειάζεσαι έναν ενισχυτή, ο ενισχυτής θα ήθελα να είναι μικρός, επ’ουδενί να μην είναι πάνω από 30 watt. Προσπάθησε να έχει ένα ηχείο γύρω στις 10 ίντσες, να μην είναι 6 ή 8 για να μπορεί να υπάρχει ένα άνοιγμα στον ήχο και στον χώρο

(1:00”) και το πιο σημαντικό να έχει ενσωματωμένα εφφέ κουρδιστήρι και ίσως και μετρονόμο, αν είναι δυνατόν ανάλογα με την μάρκα. Μην απορρίψεις έναν ενισχυτή που τον έχεις βρει σε καλύτερη τιμή που σου αρέσει επειδή δεν έχει μετρονόμο, αλλά τουλάχιστον το πολύ – εφφέ και το κουρδιστήρι να τα έχει ενσωματωμένα Μην ασχοληθείς καθόλου με πετάλια, εξωτερικά πολύ εφφέ, με ρακ, με κουρδιστίρια, με λαμπάτους ενισχυτές, με λαμπάτες προενυσχίσεις, όλα αυτά τα πράγματα. Απλά μια κιθάρα και έναν ενισχυτή που να έχει ενσωματωμένο πολύ-εφφέ. Πέρα από αυτά θα χρειαστείς να πάρεις ένα καλώδιο, μερικά σετ από χορδές γιατί στην αρχή είναι πιο εύκολο να σπάσουν κάποιες χορδές στο παίξιμο και στα κουρδίσματα, καθώς και μερικές πένες. Έχουμε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το τι πένα να πάρεις καθώς και τι χορδές σε προηγούμενα βίντεο.

(2:00”) Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα τα λέμε την επομένη φορά στο επόμενο Ask the Guitar Coach.

Γεια χαρά!


Click the button below to receive a FREE information PDF about Ioannis Anastassakis’

Electric Guitar Coaching, available WORLDWIDE!

Join our amazing,thriving online community of developing guitarists and start working towards your music goals!

Click for your FREE Electric Guitar Coaching Info